קנור מציגה את העזר הטקטי להכנת חלופה בריאה יותר של שניצל ביתי בתנור: "שניצל ולתנור"

רגיל

הילד שלי אוהב שניצלים,  (אל תגידו כל ילד אוהב, כי אני מכירה באופן אישי כמה כאלה שממש לא). את השניצלים שלו, מעדיף הקטנצ'יק כשהם… שרופים. קריספיים נוסח "קפה, רגע לפני שהוא גולש…."

מציאת הנקודה הזו בה השניצל הופך מקריספי כמו שצריך לשרוף למהדרין היא טריקית למדי, אבל אפשרית. בכל מקרה עבורי- אחרי אימונים מפרכים וכמה שניצלים מפוחמים, מצאתי את הנקודה ההיא, המתעתעת.

כשקבלתי לידי להתנסות את תערובת פירורי הלחם החדשה של קנור הייתי קצת סקפטית. נכון, זה הרבה יותר בריא לאכול שניצל אפוי מאשר מטוגן בשמן, אבל מי יודע האם הוא יצא צלוי בדיוק במידה הנכונה בה הדרדק שלי מעדיף אותו?? הייתי חייבת לנסות.

"שניצל ולתנור"- תערובת פירורי לחם לאפיית שניצל בתנור של קנור, כאמור- מבטיחה הכנה מהירה ופשוטה של שניצל אפוי, כשהפירורים עצמם מגיעים כעיסה מעט דביקה, אבל בהחלט טעימה ובצבע הנכון, כשהדביקות נועדה לסייע לפירורים להצמד אל השניצל כמו בייבי אל הירך של סוויזי בריקוד מושחת. כלומר- הדוקצמוד.

המתכון שלי להכנת השניצלים הביתיים האפויים הוא כזה:

בתוך בלילה של ביצה טרופה אחת עירבבתי גם כפית מחוקה של מיונז (הילד שלי מטורף על מיונז). טבלתי את חתיכות השניצלים בתוך הבלילה הזו משני ציודיו- זאת לאחר ששיטחתי אותם כמו שצריך עם פטיש שניצלים.

את התערובת של "שניצל ולתנור" שפכתי אל צלחת שטוחה- וממש כמו בתהליך הרגיל: טבלתי השניצל בביצה ומשם לתערובת הציפוי החדשה.

את השניצלים המצופים הנחתי על גבי תבנית ועליה נייר אפיה. למען הביטחון לקריספיות במקום יבשושיות, התזתי על השניצלים מעט שמן קנולה של "פאם".

שניצלים בתנור מצופים בתערובת "שניצל ולתנור" של קנור

שניצלים בתנור מצופים בתערובת "שניצל ולתנור" של קנור

20150119_142809_resized

התנור היה מחומם לחום גבוה, השניצלים קבלו מכת חום שעשתה אותם קריספיים כראוי מבחוץ, ולאחר שהפכתי אותם ושוב התזתי שמן, השניצלים היו מוכנים. משהו כמו 20 דקות אם התנור חם מראש כמו שצריך.

בזמן שהם בתנור, כמה נפלא הזמן הפנוי שנותר לי כדי להכין את התוספת! לא עוד להשגיח על מחבת רותחת ושמן מבעבע.

שניצל שאפוי בתנור עם התערובת הזו של קנור מכיל כ-30% פחות שמן לעומת שניצל מטוגן.

כמובן שניתן גם לצפות פטריות שמפיניון, כרובית או פילה דג (ללא עור ועצמות)

שניצל ולתנור של קנור מבית יוניליוור

שניצל ולתנור של קנור מבית יוניליוור

תערובת "שניצל ולתנור" אינו מכיל תוספת מונוסודיום גלוטמט וללא תוספת חומר משמר.המוצר נמכר ברשתות השיווק באריזת 180 גרם ומתאים לציפוי כ-700 גרם חזה עוף (אצלי זה אפה כמו שאתם רואים כמות נכבדת של שניצלים בגודל נאה ועוד נותרה לי תערובת בשקית לפעם הבאה).

המוצר בכשרות בד"צ העדה החרדית

אודות Carmel Peleg

ברוכים הבאים לבלוג השמח שלי! כאן, תוכלו ליהנות מהמלצות על כל מה שיכול להפוך את החיים לפשוטים יותר, נוחים יותר, צבעוניים יותר ו-שמחים. בין היתר, תוכלו לקבל כאן המלצות על ספרים חדשים, מתכונים שניסיתי בעצמי והוגשו לכם מדוייקים, מיני מוצרים שיהפכו את החיים ליעילים וקלים, התראות על המקומות השווים לבילוי עם הילדים ובני הזוג, טיפים, הצגות וסרטים. תוך כך תוכלו לקבל הצצה אל חיי הפשוטים-מורכבים, הבורגניים לפליא והמשתדלים להיות שמחים ועל הדרך, אולי תוכלו גם ללמוד משהו על עצמכם ומשפחתכם ולגלות מהם הדברים שעושים לכם נחת. Enjoy life! ❤

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s