ביסטרו "לחם יין" חוגג 15 שנה וגם כניסה לרשתות השיווק בפריסה ארצית (ויש גם מתכון!)

רגיל

"לחם יין" היה חזונן של דגנית עמיחי ורונה פרדיס, כשהללו הקימו יחד לפני 15 שנה בית קפה קטן ומעדניה בעיר יהוד.

לימים, ראו הן והלקוחות כי טוב- ואותו בית קפה הפך למסעדה שהיא שם נרדף לאוכל איכותי וטרי הנושא תג מחיר הוגן, ובשלב מאוחר יותר אפילו הצטרפה למשפחת "לחם יין" גם מאפייה הצמודה למסעדה מתוך מחשבה לקיים סינרגיה בין המסעדה והמאפייה, ולאפשר ללקוחות ליהנות ממוצרי "לחם יין" גם בבית.

ההחלטה על פתיחת עסק קרוב לבית מגוריהן של שתי היזמיות היצירתיות נבעה מתוך הרצון המוכר לכולנו, האמהות הטריות: שילוב בין עבודה, קריירה והקדשת זמן לילדים.

לפני כשנה חנכו השתיין מפעל חדש בן 400 מ"ר בעיר מודיעין, בו יאפו את מיטב העוגיות והמטעמים של מותג "לחם יין" והללו ישווקו ויופצו על ידי חברת דיפלומט לרשתות השיווק השונות ברחבי הארץ כולה.

כל המאפים של "לחם יין" עשויים עבודת יד קפדנית מלאה באהבה ובכשרון רב.

 

מפעל "לחם יין" במודיעין ייצר מאפים שישווקו ברחבי הארץ. קרדיט צילום- שחר דביר (5)

מפעל "לחם יין" במודיעין ייצר מאפים שישווקו ברחבי הארץ. קרדיט צילום- שחר דביר (5)

העוגיות אשר ימכרו ברשתות השיווק:

  • עוגיות אלפחורס
  • עוגיות חמאה
  • עוגיות גבינה וזיתים
  • עוגיות אוזניפיל
  • עוגיות ביסקוטי

מחיר מומלץ לצרכן למגוון העוגיות: 19.90 ₪

מחיר מומלץ לצרכן של אלפחורס: 22.90 ₪.

 

מותג העוגיות 'לחם יין ' משווק את מאפיו ממפעל במודיעין לכל רחבי הארץ. צילום דן פרץ

מותג העוגיות 'לחם יין ' משווק את מאפיו ממפעל במודיעין לכל רחבי הארץ. צילום דן פרץ

דגנית עמיחי ורונה פרדיס, מייסדות המותג מספרות לי: "הכניסה לרשתות השיווק הגדולות, הינה התגשמות חלום שהתחיל כשהקמנו יחד את בית הקפה הראשון ביהוד. הייצור הגדול והנרחב במפעל מאפשר לנו להגיע לכל בית בישראל עם עוגיות בעבודת יד ובמחיר הוגן לכל נפש"

מתכון לעוגיות "אזני פיל"- באדיבות המאפייה של 'לחם יין'

  1. מפזרים על משטח העבודה שכבת סוכר דקה
  2. מרדדים את הבצק (אני משתמשת בבצק עלים קפוא מהסופר שעושה עבודה נהדרת) על משטח העבודה עם הסוכר לעובי של 3 מילימטר ויוצרים מלבן מוארך.
  3. חותכים את הבצק לאורך לפסים ברוחב 8 ס"מ ולאחר מכן מברישים את הבצק במעט מים.
  4. כל פס בצק מקפלים לכיוון האמצע עד ששני הקצוות נפגשים. מפזרים מעל סוכר ומרדדים קלות בשנית.
  5. מקפלים לאורך צד אחד של הבצק על גבי הצד השני ומרדדים קלות בשלישית.
  6. מכניסים את הבצק למקפיא לקירור ל- 30 דקות
  7. מוציאים מהמקפיא וחותכים בעזרת סכין חדה לפרוסות לעובי של חצי ס"מ.
  8. מניחים את העוגיות על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.

אופים ב-210 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה.

אודות Carmel Peleg

ברוכים הבאים לבלוג השמח שלי! כאן, תוכלו ליהנות מהמלצות על כל מה שיכול להפוך את החיים לפשוטים יותר, נוחים יותר, צבעוניים יותר ו-שמחים. בין היתר, תוכלו לקבל כאן המלצות על ספרים חדשים, מתכונים שניסיתי בעצמי והוגשו לכם מדוייקים, מיני מוצרים שיהפכו את החיים ליעילים וקלים, התראות על המקומות השווים לבילוי עם הילדים ובני הזוג, טיפים, הצגות וסרטים. תוך כך תוכלו לקבל הצצה אל חיי הפשוטים-מורכבים, הבורגניים לפליא והמשתדלים להיות שמחים ועל הדרך, אולי תוכלו גם ללמוד משהו על עצמכם ומשפחתכם ולגלות מהם הדברים שעושים לכם נחת. Enjoy life! ❤

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s