יצרנית המתוקים הגדולה בישראל, "מן", מסמנת את מוצריה בתו התקן הטבעוני של עמותת ויגן פרנדלי וחוגגת 60 להווסדה!

רגיל

כל מי שעוקב אחרי יודע, שאין דברים שעושים לי את זה יותר מחברות ישראליות (ביצור כחול לבן), הוגנות כלפי הסביבה ובעלי החיים (וגם, כמובן, הילדים שלי והחיבה המטורפת שיש לי לכל מה שעושה להם שמח).

אי לכך ובהתאם לזאת, חגיגה כפולה ואף משולשת היא עבורי להכריז על כך שרשמית הפכה חברת "מן" למותג העיקרי (אם לא הבלעדי) שישכון קבוע בארונות הפינוקים שלנו ויהיו המארחים הקבועים בכל פעם שמגיעים אלינו חברים ומשפחה. הסיבה? (מעבר לטעם המעולה כמובן?) בבקשה:

חברי עמותת "ויגן פרנדלי", בהם המייסד עמרי פז, ערכו ביקור חגיגי במפעל לציון המהלך ולא רק שמעתה יוטבע תו התקן החדש על מוצרי החברה השונים, (בהם מצויים, בין היתר, העוגיות והוופלים הוותיקים הכי טעימים בעולם), אלא שהתו המצוין הזה יופיע גם על גבי מוצרים חדשים אותם תשיק "מן" בעתיד הקרוב.

מדובר במהלך טבעי ומתבקש לחברה מעין זו, חברה מובילת שוק בקטגוריה שלה וכמה סמלי, שהענקת תו האיכות הזה- מתרחשת בדיוק בסמוך לחגיגות 60 שנה להיווסדה.

"מן", שמייצרת כיום מעל 30 סוגים של ופלים ועוגיות, הנה חברה משפחתית, שנוסדה ב- 1954, כך שלא רק שמדובר פה בסטארט-אפ ישראלי לכל דבר, אלא בחברה אשר תורמת בגדול לכלכלה הישראלית הודות לכך שהיא מפרנסת עשרות עובדים בתפקידים שונים.

ופלים מן - חוגגים עיצוב חדש ותו "ויגן פרנדלי"

ופלים מן – חוגגים עיצוב חדש ותו "ויגן פרנדלי"

תהליך הייצור מתבצע במפעל "ישראלי", כחול-לבן, השוכן ברמלה ובאמצעים הטכנולוגיים המתקדמים ביותר שקיימים, כך שהודות לקו האוטומטי, כל התוצרים מגיעים אל הלקוח מבלי שנגעה בהם יד אדם. כל התוצרת של "מן" הינה פרווה, ללא רכיבי חלב או לקטוז (כך שהרגישים שבחבורה יכולים לשיר הלל בשמחה).

המוצרים המשובחים עשויים מחומרים טבעיים בלבד – ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. מוצריה של "מן" נמכרים לכל רשתות השיווק בפריסה ארצית וכמו כן, מככבים על מדפים בסופרים ברחבי העולם (ארה"ב, קנדה, אוקראינה, שוויץ, מקסיקו ואפילו בארגנטינה נהנים מהוופלים הכי טובים שיש).

מן חוגגת 60 שנה ותו "ויגן פרנדלי"

מן חוגגת 60 שנה ותו "ויגן פרנדלי"

סלחו לי שאני נוטה להזכיר שוב ושוב (ושוב) את הוופלים הכל כך מוצלחים הללו שמזכירים לי חזק מאוד את הילדות; למען האיזון אציין ברוחב מקלדת כי בחברת "מן" מייצרים גם עוגיות בריאות מסוגים ומינים שונים, בניהן; עוגיות גרנולה ללא סוכר, עוגיות וניל ללא סוכר, עוגיות שיבולת שועל וקמח מלא, עוגיות מחיטה מלאה ואפילו- אפילו- ופלים מקמח חיטה מלאה. הללויה!

ופלים מצופים מן. קלאסיקה

ופלים מצופים מן. קלאסיקה

אגב, אם תשאלו את הקפה שלי, הוא יספר לכם שהוא מכיר מקרוב את "עינוגיות" המושלמות וגם את הוופלים שוקולד של מן. הילדים יספרו לכם שהחברים בגינה תמיד מבקשים מהם שיכבדו אותם ב-"וופלים הכחולים", אותם וופלים בעלי הטעם העז, שמגיעים בעשיריות ועטופים אחד אחד באריזה כחולה. אל תחליפו אותה, זו קלאסיקה במיטבה!

אבי פקר ממן ועמרי פז מייסד ויגן פרנדלי. שאפו על מן

אבי פקר ממן ועמרי פז מייסד ויגן פרנדלי. שאפו על מן

אבי פקר, מנהל השיווק של מן, מסביר לי: "אנו מאמצים בחום את קהילת הטבעונים בישראל, ושמחים לאפשר לקהילה המתחזקת מיום ליום, ליהנות ממוצרי וופלים ועוגיות איכותיים, אשר זמינים בכל סופר ורשת שיווק. כחברה ישראלית ותיקה אנו גאים להיות יצרנית המתוקים הגדולה בישראל המסמנת את מוצריה בתו הטבעוני של ויגן פרנדלי, נשמח להמשיך ולקחת חלק בפעילויות העמותה".

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s