שף יוסי שטרית עושה מגנום! מגנום-בר חוזר לנמל תל-אביב עם השף הנכון בסביבה

רגיל

ב-24 ליולי ניתן האות והמגנום-בר המושלם של נמל תל אביב נפתח בקול תרועה רמה. כל המבקרים במתחם יכולים ליהנות ממגוון עצום ודי מוטרף של שלגוני מגנום, (שבואו נודה, גם ככה הם מדהימים, במצב הנטורלי שלהם), והמהדרין שבאנינים יוכלו ליהנות משלגונים שרקח והמציא שף יוסי שטרית הנהדר.

קולקציית מגנום בר 2018- צילום יורם אשהיים.jpg

מגנום בר 2018 צילום- יורם אשהיים

חוזר!   מגנום, אייקון התענוג האולטימטיבי מבית גלידת שטראוס של יוניליוור, משיק זו השנה התשיעית את מגנום בר תל אביב שיפעל למשך חודש אחד בלבד, ויציע בר שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.

אז ככה: השנה יוצע לראשונה במגנום בר תפריט קבוע של 10 שלגונים, בהשראת קינוחים אהובים ומוכרים. התפריט יציע את מגוון שלגוני מגנום ומגנום דאבל (מגנום בטבילת שוקולד כפולה) ותוספות מיוחדות כקולי פירות יער, ג'ל לימון, ג'ינג'ר מסוכר, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, וופל בלגי ועוד. יוסי שטרית, שף המסעדות "קיטשן מרקט" ו"משייה" ושופט "משחקי השף", הכין במסגרת שיתוף הפעולה 3 שלגוני מגנום גורמה בהשראת קינוחים האהובים עליו, עם טביעת ידו המאופיינת בטוויסט ים תיכוני למנות קלאסיות:

  • בקלאווה של קיץ– מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת תערובת בקלאווה של אגוזים מסוכרים, פיסטוקים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו.
  • צ'יזקייק קיטשן מרקט– הקינוח הקלאסי והמיוחד של מסעדת הקיטשן מרקט בגרסת המגנום בר: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים.
  • פאי לימון– מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר עלי לואיזה וזילוף ג'ל לימון.
שף יוסי שטרית- צילום יורם אשהיים.jpg

שף יוסי שטרית. צילום- יחצ

עוד בתפריט המגנום בר:

  • מגנום אפוגטו– מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו.
  • פאבלובה פרי יער– מגנום דאבל פרי יער בציפוי שוקולד חלב בתוספת שברי מרנג ורוד ולבן וקולי פירות יער.
  • טירמיסו Inside/Out– מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר בתוספת עוגיית ביסקוטי טבולה בקפה, קרם ווניל ואבקת קקאו.
  • דאבל וופל בלגי– מגנום דאבל קרמל בציפוי שוקולד חלב בתוספת צ'אנק וופל בלגי, גבישי סוכר וזילוף מייפל.
  • טילון Inside/Out– מגנום דאבל שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת קרם וניל, עיגול וופל טבול בשוקולד מריר ושבבי שוקולד קפה.
  • יוניקורן– מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן צהוב בתוספת קצפת סגולה, כוכבי סוכר צבעוניים ומיני וופל.
  • קשת בענן– מגנום וניל בציפוי שוקולד חלב בתוספת סוכריות צבעוניות ומיני מרשמלו.

 

לנוחות הקהל נוספו השנה עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי, ללא צורך להמתין בקופות.

מגנום בר מנוהל ומופק ע"י חברת טרגט מרקט.

מגנום בר – רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב

פתוח לקהל הרחב החל מה-24.7 ועד ה- 25.8

שעות פתיחה:

 א'-ה' 17:00 ועד 23:00

מוצ"ש 21:30 ועד חצות 

מחיר: 10 שקלים

(מגנום אפוגטו – 15 ₪)

להשאיר תגובה

היכנס באמצעות אחת השיטות האלה כדי לפרסם את התגובה שלך:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s